Ace Developers Office

Client

Ace Developers

Location

Mangalore

Area

3000 Sq. Ft.

About

The design brief demanded a young and energetic environment for an upcoming construction company. Owing to their involvement in the construction industry in Mangalore, the aesthetic maintained through the project was industrial and monochromatic. The spatial organization consists of free flowing spaces. A wall of bright orange adds a pop of color and breaks the monotony of the industrial aesthetic.

Ace Developers Office
Ace Developers Office
Ace Developers Office
Ace Developers Office
Ace Developers Office
Ace Developers Office
Ace Developers Office
Ace Developers Office
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search

The Monterio HouseDigital Delight